Luminae
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Luminae

Luminae

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Zażalenia

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Fenari

Fenari

Liczba postów : 14

Karta Postaci
Moce: * Przemiana w 'człowieka' - Fenari potrafi przyjąć bardziej ludzką postać. Spośród ludzi wyróżniają go jednak szpiczaste uszy. * Usypianie - jeśli chce, potrafi uśpić każdą istotę jedynie do niej przemawiając. Osoba przez niego uśpiona zasypia twardym snem, a po przebudzeniu się, nie pamięta, co działo się na godzinę przed swoim zaśnięciem.
Umiejętności: Mowa mentalna - potrafi 'mówić' w czyjejś głowie. Dla ścisłości - tylko mówić. Nie wydaje poleceń, które ofiara musi wykonać, nie słyszy myśli innych. * Kontrola nad snami - potrafi kontrolować sny różnych istot. Może zmienić najgorszy koszmar w najpiękniejszy sen, oraz na odwrót, sam o tym decyduje.

Zażalenia Empty
PisanieTemat: Zażalenia   Zażalenia EmptySro Mar 23, 2011 8:27 am

Otóż jeśli jakieś macie, dobrze by było je wyjaśnić - od tego właśnie jest ten temat.

--------

Ja mam. Dlaczego Fenari jest w rasie Sanginion, skoro w Karcie Postaci jest wyraźnie napisane, iż należy on do demonów? Daliście mi akcepta, więc nie widzę problemu z posiadaniem takiej rasy, a nie innej. A może Pani Sprawdzająca nie raczyła nawet przeczytać karty i dała akcepta w ciemno? No tak, wówczas można by było pomylić Fenariego z Sangi, bo przecież pojawiał się tam wilk...
No, to słucham obrony. Ja nie lubię, jak coś dzieje się zupełnie bez żadnych konsultacji z właścicielem danej postaci.
Powrót do góry Go down
Flieger
Nightstorm
Dowódca Armii
Flieger

Liczba postów : 17

Karta Postaci
Moce: Inokineza; Biokineza; Uzdrawianie; Atmokineza
Umiejętności: Informatyka; Lotnictwo

Zażalenia Empty
PisanieTemat: Re: Zażalenia   Zażalenia EmptySro Mar 23, 2011 2:32 pm

Choć to nie ja się tym zajmowałam, postanowiłam odpowiedzieć.

Otóż zaszła pewna pomyłka, przecież nawet Admin to tylko człowiek i może się pomylić. No niestety akurat przypadkowo zostałeś dodany do innej grupy niż być miało. Karta została przeczytana, tylko towarzysz Admin trochę był zmęczony i źle zinterpretował. Została więc utworzona nowa grupa - Chowańce, do których zostajesz przydzielony. Dziękuję za zwrócenie uwagi i przepraszam w imieniu Admina. Wink
Powrót do góry Go down

Zażalenia
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Luminae ::  :: Ogłoszenia :: Zażalenia/Skargi-
Skocz do: