Luminae Luminae |
|
| O nas | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Joanna Dark Amaranth Zastępczyni
Liczba postów : 18 Reputation : 0 Join date : 15/03/2011 Age : 34 Skąd : Z piekła
Karta Postaci Wiek: 25 lat ludzkich. 250 lat wampirzych Moce: Wymiar Śmierci, Skowyt, Regeneracja, Odbicie. Umiejętności: Czytanie w myślach, Zagiunanie materii, Umiejętność więzienia duszy w jej sercu, nadnaturalna siła.
| Temat: O nas Pon Mar 21, 2011 9:31 pm | |
| Opowiadamy coś o sobie.
Ja na imię mam Oliwia. Uro... ble ble ble ^^ Lubie zwierzęta, fora RPG, anime... i dużo innych rzeczy. Mój znak zodiaku to skorpion (11 listopada ^^). Mam blond włosy i niebiesko-zielone oczy. Mój ubiór? Lubie czarne jeansy, rybaczki, bluzki z krótkim rękawem z paski, a także tuniki w paski (ach te paski xd). Pasują do mnie kolory pastelowe. Siedzę w ławce z przyjaciółką Pauliną - jej natura nie daje mi spokoju xd | |
| | | Flieger Nightstorm Dowódca Armii
Liczba postów : 17 Reputation : 0 Join date : 12/03/2011 Age : 28
Karta Postaci Wiek: 16 lat Moce: Inokineza; Biokineza; Uzdrawianie; Atmokineza Umiejętności: Informatyka; Lotnictwo
| Temat: Re: O nas Wto Mar 22, 2011 8:13 pm | |
| Marianna się kłania. Mam czternaście lat (w tym roku piętnaście będzie, tylko do 20 maja czekać...) i pochodzę z Warszawy. Moim patronem zodiakalnym jest byk, natomiast patronem na bierzmowaniu będzie Św. Faustyna (jak jechać po patronach to na całego!). Mam ciemnobrązowe włosy i brązowe/piwne/czy jakieśtam inne oczy. Mam kilka "zboczeń", na przykład każdego dnia po szkole muszę sobie uciąć co najmniej godzinną drzemkę, a dodatkowo lubię moje postacie na forach porównywać do siebie. Muszę dodać, że w marcu zeszłego roku obejrzałam pewien katastroficzny niemiecki film. I odkąd go ujrzałam, do dzisiaj cały czas "loFFciam" jednego aktora (choć może bardziej odgrywaną przez niego postać pilota...) i mogę o nim śnić godzinami. Tak, lubię Niemców, Rosjan i ogólnie wszystkich wbrew przekonaniom wielu Polaków. W mojej klasie jest szesnaście osób, z czego dziewczyn pięć. Moje przyjaciółki więc to Kasia, Aneta, Milana i Alicja. Z Alką siedzę. Natomiast Milana we wrześniu tego roku będzie mieć 18 lat, miała już męża (musiała się rozwieść) i pochodzi z Czeczenii (uciekła, bo jak wiadomo wojna tam była). Interesuję się głównie samolotami i II Wojną Światową. Mój ojciec też, więc pewnie mam to po nim. Tak więc w moim małym mieszkanku wszędzie walają się jakieś samolociki, a każdego lata jeżdżę na festyn w Góraszce (<3). Z muzyki słucham głównie Rammstein i Nightwish, ale nie bawię się w jakiegoś super-hiper-koks-metalowca, jak to robi kilka moich znajomych. Moja ulubiona gra komputerowa to Tomb Raider i Mirror's Edge, ale potrafię też godzinami siedzieć w symulatorach lotu, gdyż na gwiazdkę dostałam joystick do takich programów. Filmy to lubię każde katastroficzne i dużą garstkę wojennych.
To chyba na tyle. |D | |
| | | Joanna Dark Amaranth Zastępczyni
Liczba postów : 18 Reputation : 0 Join date : 15/03/2011 Age : 34 Skąd : Z piekła
Karta Postaci Wiek: 25 lat ludzkich. 250 lat wampirzych Moce: Wymiar Śmierci, Skowyt, Regeneracja, Odbicie. Umiejętności: Czytanie w myślach, Zagiunanie materii, Umiejętność więzienia duszy w jej sercu, nadnaturalna siła.
| Temat: Re: O nas Wto Mar 22, 2011 8:48 pm | |
| No to widze, że z samolotami to być się dogadala z moim bratam, ale wiek jest spory. Też lubi samoloty. Sklejać, latać itp. | |
Karta Postaci Wiek: 16 lat Moce: Inokineza; Biokineza; Uzdrawianie; Atmokineza Umiejętności: Informatyka; Lotnictwo
| Temat: Re: O nas Wto Mar 22, 2011 9:31 pm | |
| Ja niestety nie mam zdolności do sklejania, ale latać rzeczywiście, ubóstwiam. : D Możesz pozdrowić brata ode mnie. xD | |
| Temat: Re: O nas Sro Mar 23, 2011 6:46 pm | |
| Pozdrowić? Chyba żartujesz. Jest w łodzi na studiach medycznych - 1 rok mało kiedy go widzę teraz sama w domu bez dwóch braci. Jeden w łodzi, a drugi będzie tu za 2 tygodnie ;/ | |
| Temat: Re: O nas Sro Mar 23, 2011 6:53 pm | |
| OTL. Ja jestem jedynaczką i muszę przyznać, że od zawsze się z tego cieszę. Brata zastępuje mi... kot. Najlepsze jest to, że w mojej klasie z dziewczyn tylko ja nie mam rodzeństwa. Wszystkie mi zazdroszczą, FAIL. |D | |
| Temat: Re: O nas Sro Mar 23, 2011 7:26 pm | |
| ja bez braci żyć ni mogę! ! ! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: O nas | |
| |
| | | | O nas | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|