Luminae
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Luminae

Luminae

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Oceń av poprzednika.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Joanna Dark
Amaranth
Zastępczyni
Joanna Dark

Liczba postów : 18

Karta Postaci
Moce: Wymiar Śmierci, Skowyt, Regeneracja, Odbicie.
Umiejętności: Czytanie w myślach, Zagiunanie materii, Umiejętność więzienia duszy w jej sercu, nadnaturalna siła.

Oceń av poprzednika. Empty
PisanieTemat: Oceń av poprzednika.   Oceń av poprzednika. EmptyPon Mar 21, 2011 9:27 pm

Chyba każdy wie o co chodzi ^^
Powrót do góry Go down
Fenari

Fenari

Liczba postów : 14

Karta Postaci
Moce: * Przemiana w 'człowieka' - Fenari potrafi przyjąć bardziej ludzką postać. Spośród ludzi wyróżniają go jednak szpiczaste uszy. * Usypianie - jeśli chce, potrafi uśpić każdą istotę jedynie do niej przemawiając. Osoba przez niego uśpiona zasypia twardym snem, a po przebudzeniu się, nie pamięta, co działo się na godzinę przed swoim zaśnięciem.
Umiejętności: Mowa mentalna - potrafi 'mówić' w czyjejś głowie. Dla ścisłości - tylko mówić. Nie wydaje poleceń, które ofiara musi wykonać, nie słyszy myśli innych. * Kontrola nad snami - potrafi kontrolować sny różnych istot. Może zmienić najgorszy koszmar w najpiękniejszy sen, oraz na odwrót, sam o tym decyduje.

PisanieTemat: Re: Oceń av poprzednika.   Oceń av poprzednika. EmptySro Mar 23, 2011 5:51 pm

Całkiem niezły, aczkolwiek dla mnie zbyt... mało opisuje postać, o . Choć kolorystyka mi się podoba, taka skromna xD
W skali 0-10 daję 7/10
Powrót do góry Go down
Flieger
Nightstorm
Dowódca Armii
Flieger

Liczba postów : 17

Karta Postaci
Moce: Inokineza; Biokineza; Uzdrawianie; Atmokineza
Umiejętności: Informatyka; Lotnictwo

PisanieTemat: Re: Oceń av poprzednika.   Oceń av poprzednika. EmptySro Mar 23, 2011 6:09 pm

A ja Tobie daję 8/10. Fajny avek, to spojrzenie mnie zabija . Szpanerskie uszy. XD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Oceń av poprzednika.   Oceń av poprzednika. Empty

Powrót do góry Go down

Oceń av poprzednika.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Luminae ::  :: Rozrywka-
Skocz do: